9 de març 2011

Lahmacum o Pizza Turca


¡¡RECEPTA DE LAHMACUM!!
(O Pizza Turca)

Aquesta recepta és una adaptació a gust del consumidor, des d'ací us animem que experimenteu en la vostra cuina i ens conteu que tal us ha anat.

Ingredients:


- 1 Paquet de truites de blat 
Old el Paso o qualsevol altra marca
- 200g. de carn picada de vedella o pollastre
- 1 Ceba
- 1 Dent d'all (optatiu)
- 1 Tomàquet
- 1 Pebrot
verd
- Julivert
-
Sal
- Pebre


Preparació:

1. Pelar l'all i la ceba.i picar juntament amb el julivert.
2. Pelar el tomàquet i rentar bé el pebrot, Tallar en daus.
3. Col·locar la carn picada en un plat i afegir la ceba, tomàquet, pebrot, all i julivert.
4. Salpebrar.
5. Col·locar una bona porció de farciment sobre cada truites.
6. Col·locar cada truita en una safata de forn i escalfar a 200º durant uns minuts fins que la carn quedi feta.


( Altra variant d'aquesta recepta seria sofregir el farciment abans de col·locar-lo sobre les truites. En aquestcas, caldria cuinar a la planxa les truites perquè no quedin crues)
Espere que us agrade i... ¡Bon profit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada