I ací teniu la recepta del pastís de pinya! És el pastís més senzill i deliciós del món.
Ingredients:
- Base de bescuit per a pastissos (la que jo compre vé tallada en tres parts i la podeu trobar en la secció de pastisseria de Mercadona).
- Nata per a muntar.
- Un pot de pinya (jo la compre en el seu suc, si la compreu en almívar sortirà molt més dolç, això va per gustos).
- Sucre.
Preparació en 6 passos (no té pèrdua):
1- Separar les tres parts de la base de bescuit. Que *trabajazo eh?
2- Triturar la pinya amb la meitat del suc (o almíbar per als llaminers, si ho poseu tot quedarà massa líquid).
3- Col·locar una capa de triturat de pinya sobre cada capa de bescuit (EXCEPTE LA DE DALT).
4- Muntar la nata amb sucre al gust.
5- Cobrir el pastís amb la nata (Si voleu que quedi bonica, podeu fer-lo amb una màniga pastissera).
6- Ficar al congelador fins que quedi dura i... voilà! Ja teniu un deliciós pastís.
Un consell: Perquè el pastís no quedi massa dur al menjar-lo, seria convenient treure'l del congelador uns 15 o 20 minuts abans de servir-lo (segons la temperatura ambient).
Espere que us agrade!
Bon Profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada