
Ingredients per a 4 persones:
- 400 gr de lluç
- 150 gr de gambes o llagostins
- 1 ceba
- 4 cullerades de tomàquet triturat
- 125 cl llet
- salsa beixamel
- 1 fulla de llorer
- sal
- oli d’oliva
Preparació:
1-Fes bullir el peix ja net amb el llorer entre 10 i 15 minuts. Retira’l i reserva l’aigua per bullir-hi la pasta de caneló.
2-En una paella fregeix els llagostins o les gambes i reserva’ls.
3-Desfés en talls molt petits el peix i els llagostins o gambes.
4-Pica la ceba i sofregeix-la a la mateix paella on has fet els llagostins o gambes.
5-Afegeix-hi 2 cullerades el tomàquet triturat.
6-Per últim incorpora al sofregit el peix, els llagostins o gambes i la llet. Remena fins que obtinguis una massa i deixa refredar. Aquest és el millor moment per detectar les espines que hagin pogut quedar a l’hora d’esmicolar el peix.
7-Bull la pasta en la mateixa aigua on has fet bullir el peix i farceix els canelons.
8-Prepara una beixamel i agrega-li 2 cullerades de tomàquet triturat.
9-En una safata pel forn fes una primera capa amb beixamel, col·loca els canelons a sobre i cobreix-los amb la beixamel restant. Afegeix formatge ratllat i gratina.
Què bó!Aquestos canelons tenen molt bona pinta, demà ens posem a fer-ho per als nostres nebots. Moltes gràcies per la vostra recepta, és una manera molt adequada per què els nens mengen de tot.
ResponElimina