9 de març 2011

Canelons de Peix



Ingredients per a 4 persones:

- 400 gr de lluç

- 150 gr de gambes o llagostins

- 1 ceba

- 4 cullerades de tomàquet triturat

- 125 cl llet

- salsa beixamel

- 1 fulla de llorer

- sal

- oli d’oliva

Preparació:

1-Fes bullir el peix ja net amb el llorer entre 10 i 15 minuts. Retira’l i reserva l’aigua per bullir-hi la pasta de caneló.

2-En una paella fregeix els llagostins o les gambes i reserva’ls.

3-Desfés en talls molt petits el peix i els llagostins o gambes.

4-Pica la ceba i sofregeix-la a la mateix paella on has fet els llagostins o gambes.

5-Afegeix-hi 2 cullerades el tomàquet triturat.

6-Per últim incorpora al sofregit el peix, els llagostins o gambes i la llet. Remena fins que obtinguis una massa i deixa refredar. Aquest és el millor moment per detectar les espines que hagin pogut quedar a l’hora d’esmicolar el peix.

7-Bull la pasta en la mateixa aigua on has fet bullir el peix i farceix els canelons.

8-Prepara una beixamel i agrega-li 2 cullerades de tomàquet triturat.

9-En una safata pel forn fes una primera capa amb beixamel, col·loca els canelons a sobre i cobreix-los amb la beixamel restant. Afegeix formatge ratllat i gratina.

1 comentari:

  1. Què bó!Aquestos canelons tenen molt bona pinta, demà ens posem a fer-ho per als nostres nebots. Moltes gràcies per la vostra recepta, és una manera molt adequada per què els nens mengen de tot.

    ResponElimina