2 de març 2011

Pastís de Xocolata


Ingredients:

- 6 rovells d'ou
- 6 clares
- 150 g de sucre
- 200 g de xocolata negra de cobertura
- 50 g de mantega
- Farina

Per guarnir:
- Nata muntada
- Cacau en pols

Preparació:

Per començar, barregeu els rovells d'ou amb el sucre en un bol.

Mentrestant, foneu la cobertura de xocolata al bany maria. Quan la xocolata s'hagi desfet, afegiu-hi la mantega i remeneu-ho. Tot seguit, munteu les clares que haureu tingut a la nevera perquè es muntin bé.

A continuació, barregeu la xocolata, els rovells i el sucre i les clares muntades. Remeneu-ho i poseu-ho en un motllo per al forn.

Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 30 minuts. Després, deixeu refredar el pastís, desemmotlleu-lo i emplateu-lo. I ja per acabar, decoreu-lo amb nata muntada i cacau en pols.


¡Bon Profit!

1 comentari:

  1. Ummmmmmmmmmmmmmmmmmmm que bo! m´agrada molt el vostre blog, és interessant tindre un blog on puguem trobar com fer dolços, pastissos. Moltes felicitacions! Seguiu així! :)

    ResponElimina